تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
کنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافیش کاملا گرفته شود و بعد آن را خرد کنید. آنگاه هویج و سیبزمینی را جداجدا بپزید و رنده کنید.
سپس پوست تخممرغها را بگیرید و سفیدهها و زردههای تخممرغ را از هم جدا کنید. حالا هرکدام را جداگانه رنده کنید.
اکنون حلقه مناسبی را در ظرف تختی قرار دهید و درون آن را به ترتیب از لایههای سیبزمینی، ماهی، سفیده تخممرغ، پنیر، سس مایونز، هویج و زرده تخممرغ پر کنید.
اینک حلقه را به آرامی از سالاد جدا کنید و روی سالاد را با پیازچه بیارائید.