آشپزباشی- علیرضا خانی
سیبزمینی را بشوئید و آبپز كنید. سپس پوست آن را بگیرید و به قطعات مكعبی شكل خرد كنید. هویج را نیز بپزید و هم اندازهی سیبزمینیها خرد كنید. نخودفرنگی را هم بپزید. آنگاه سبزیهای پخته و خیارشور را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط سازید.
حالا خامه، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل قرمز و نمك را با هم مخلوط كنید تا سس صاف و یكنواختی حاصل شود. اكنون آن را به سالاد بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.
اینك سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و تزئین كنید.