تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی
ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. آنگاه در شیشههای مناسب و زیبا به ترتیب، نان، کاهو، گوجهفرنگی، ذرت، لوبیا، پنیر و ژامبون بریزید و یک لایه نازک از سس فراهم کرده به آن بیفزائید.
سپس دوباره به همین ترتیب، شیشه را از مواد و سس پر کنید. حالا روی سالاد را با جعفری بیارائید و در شیشهها را ببندید. اکنون سالاد را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.
این سالاد بیش از 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.
روش تهیه سس مخصوص: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.