آشپزباشی
طبق دستورالعمل نوشتهشده بر روی بسته پاستا، آنها (هر سه نوع) را در ظرف جاداری، درون آب جوش بریزید و بپزید. سپس، پاستاها را با آب سرد آبكش كنید و آنها را كنار بگذارید تا بهطور كامل خنك شوند. اكنون در تابه بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.
بعد پیاز و سیر را بیفزائید و به مدت 2 تا 3 دقیقه، با حرارت ملایم تفت دهید. حالا، مرغ، اورگانو و ریحان را نیز بیفزائید و به مدت 10 دقیقه یا بیشتر هم بزنید تا مرغ بپزد. اینك، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا مخلوط كاملاً خنك شود.
حالا، ظرف سالادخوری را بردارید و مخلوط مرغ آماده را درون آن بریزید. آنگاه آرتیشو، فلفل، زیتون و پاستا را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون روی سالاد فلفل سیاه بپاشید و همه مواد را خوب هم بزنید. تا سالاد برای پذیرائی آماده شود.