Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سالاد پاستای تالیاتِلی با مرغ

سالاد پاستای تالیاتِلی با مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای نواری (تالیاتلی) 155 گرم

 

پاستای نواری (تالیاتلی) با طعم اسفناج  155 گرم

 

پاستای تالیاتلی با طعم گوجه فرنگی 155 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز 8 قاچ كرده  2 عدد

 

سیر له‌كرده  2 حبه

 

فیله مرغ خلالی خردكرده  500 گرم

 

اورگانو  1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

آرتیشوی پخته بدون آب و نصف كرده 440 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خردكرده  1 عدد

 

زیتون سبز  90 گرم

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

 

طبق دستورالعمل نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن‌ها (هر سه نوع) را در ظرف جاداری، درون آب جوش بریزید و بپزید. سپس، پاستاها را با آب سرد آبكش كنید و آن‌ها را كنار بگذارید تا به‌طور كامل خنك شوند. اكنون در ‌تابه بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.

بعد پیاز و سیر را بیفزائید و به مدت 2 تا 3 دقیقه، با حرارت ملایم تفت دهید. حالا، مرغ، اورگانو و ریحان را نیز بیفزائید و به مدت 10 دقیقه یا بیش‌تر هم بزنید تا مرغ بپزد. اینك، ماهی‌تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا مخلوط كاملاً خنك شود.

حالا، ظرف سالادخوری را بردارید و مخلوط مرغ آماده را درون آن بریزید. آن‌گاه آرتیشو، فلفل، زیتون و پاستا را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون روی سالاد فلفل سیاه بپاشید و همه مواد را خوب هم بزنید. تا سالاد برای پذیرائی آماده شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغسالاد پاستاآشپزباشیسالاد پاستای تالیاتِلی با مرغسالاد با مرغروش تهیه سالاد پاستا تعداد بازديد: 1276 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است