روش تهیه :
سیبها را پوست بگیرید، هستهی آنها را خارج كنید. سپس سیبها را با یك چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید. حالا خلالهای سیب را در ظرفی بریزید و آبلیمو را به آن اضافه كنید. هستهی خرماها را نیز بگیرید و گوشت آنها را به صورت خلالی برش دهید. سپس خلالهای خرما را در ظرف حاوی خلالهای سیب بریزید. خلالهای سیب و خرما را در چهار ظرف بریزید. ساقهی انجیرها را جدا كنید و روی هر كدام از آنها چهار برش بزنید. انجیرها را در وسط هر یك از ظرفهای سالاد بگذارید و روی آنها ماست كمچرب بریزید و با بادام بو داده تزئین كنید.