آشپزباشی- ژینوس نوروزی
طبق روش پخت نوشتهشده بر روی بستهی پاستا، آن را در ظرف بزرگی- كه محتوی آب جوش است- بریزید و بپزید.
سپس، آب آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.
اكنون، پاستا، مرغ و انبه را در كاسهای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.
حالا سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
سپس، رویش را بپوشانید و تا زمان پذیرائی، آن را خنك نگه دارید.
روش تهیهی سس
مایونز، آب انبه، پیازچه، گشنیز و فلفل را، درون كاسهای بریزید و خوب با هم مخلوط كنید تا یكدست شود.