آشپزباشی- سرور چاووشی
ظرف مناسبی را بردارید و كاهو را در آن بریزید.
آنگاه سیب، كرفس، كشمش و برنج را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون این مخلوط را به شكل دلخواه روی كاهوی خردكرده بریزید و سالاد را بیارائید.
نكات مهـم
برای تهیه سركه سیب در منزل؛ ابتدا 3 كیلوگرم سیب قرمز و لبنانی را بشوئید و خشك كنید.
سپس آنها را چهار قاچ نمائید و هستههایشان را جدا كنید.
پس از آن در ظرف مورد نظر كه بهتر است شیشهای باشد بریزید و روی آن 2 لیوان سركه بریزید و در ظرف را بگذارید تا 2-3 روز به همین شكل باقی بماند و سیبها آب بیندازد. بعد در قابلمهای آب بریزید، بگذارید بجوشد و كمی خنك شود.
حالا آب جوشیده خنك را همراه با 1 قاشق سوپخوری نمك روی سیبها بریزید و بگذارید یك روز بماند، سپس با دست سیبها را كمی چنگ بزنید و در ظرف را محكم ببندید.
دور در شیشه را با خمیری كه از آب، آرد و روغن درست كردهاید، بگیرید و به مدت 2 ماه در جای گرم بگذارید. اگر هوا سرد باشد ممكن است 4-6 ماه زمان ببرد تا آماده شود.