Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

سالاد میگو با پسته شامی

سالاد میگو با پسته شامی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

میگوی تمیزكرده 350 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

خیارشور خردكرده 200 گرم

 

كنسرو ذرت 1 قوطی كوچك

 

كاهو سالادی خردكرده 2 پیمانه

 

جوانه‌ی ماش 1 پیمانه

 

پسته شامی برشته و خردكرده 150 گرم

 

روغن زیتون یك‌سوم پیمانه

 

سركه  3 قاشق سوپخوری

 

سویاسس 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوش آید و بعد نمك را بیفزائید.

آن‌گاه میگوها را در آب جوش بریزید و پس از 1 دقیقه آن را در صافی بریزید.

سپس در ظرف مناسبی میگو، خیارشور، كنسرو ذرت، كاهو، جوانه ماش و پسته شامی را بریزید و با هم مخلوط كنید.

حالا روغن زیتون، سركه، سویاسس، نمك و فلفل را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون سس را در ظرف مخصوص آن بریزید و كنار سالاد قرار دهید. اینك سالاد برای پذیرائی آماده است.

 

سالاد میگو و خیار

مواد مورد نیاز

خیار پوست كنده و خردكرده 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد خلالی خردكرده 1 عدد

 

پیاز قرمز ریز خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 3 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری

 

میگو پاك‌كرده 350 گرم

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

ریحان خردكرده یك دوم پیمانه

آشپزباشی - سرورچاووشی

طرز تهیه سالاد میگو با خیار

خیار، فلفل و پیاز را در كاسه‌ای بریزید. در تابه‌ مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید و پیازچه را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید. حالا ادویه و میگوها را اضافه نمائید و تفت دهید، تا میگوها صورتی رنگ شوند.

بعد صبر كنید، خنك شوند، سپس نمك و ریحان را بیفزائید و به مواد فراهم كرده اضافه كنید و سالاد را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید این سالاد را با قدری برنج میل كنید.

سالاد میگو و پسته شامی

مواد مورد نیاز

میگوی پاك‌كرده 350 گرم

 

پسته شامی بوداده و خردكرده 150 گرم

 

خیار شور خردكرده 200 گرم

 

كاهوی سالادی خردكرده 150 گرم

 

كنسرو نخودفرنگی 150 گرم

 

كنسرو ذرت 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سركه 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه سالاد میگو و پسته شامی

در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه میگو را همراه با یك قاشق‌چایخوری نمك به آن بیفزائید و دو دقیقه، بپزید.

سپس میگو را در آبكش بریزید و كنار بگذارید.

حال میگو، سه‌چهارم از پسته شامی، خیار شور، كاهو، نخودفرنگی، ذرت، نمك، فلفل، روغن زیتون و سركه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اكنون سالاد را در كاسه‌ی مخصوص سالاد بریزید و رویش را با باقیمانده‌ی پسته شامی بیارائید.

یادآوری: برای پاك كردن میگو ابتدا سر و دم آن را جداكنید پاهای میگو به راحتی با دست جدا می‌شود. حالا به كمك چاقو پوست میگو را هم بگیرید.

سپس با نوك چاقو، شیاری طولی روی كمر میگو ایجاد كنید و رگ سیاهرنگ پشت آن را جدا نمائید. این رگ باعث ایجاد بوی زهم در میگو می‌شود.

سالاد میگو با سس مایونز سبزی

مواد مورد نیاز

میگو 24 عدد

 

 كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

برگ بو 1 عدد

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیب‌زمینی پخته 250 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مایونز سبزی

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن هسته‌ی انگور 200 میلی‌لیتر

 

تره‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ترخون خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه سالاد میگو با سس مایونز سبزی

میگوها را پاك كنید، بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه یك لیتر آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید.

كرفس، زنجفیل، برگ بو، آویشن، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و 30 دقیقه، بجوشانید.

سپس محتویات درون قابلمه را صاف كنید و دوباره روی اجاق بگذارید. حالا میگو‌ها را به آن بیفزائید و 2 دقیقه بپزید.

اكنون میگوها را از قابلمه درآورید و بگذارید خنك شود. اینك میگوها، سیب‌زمینی و سس مایونز سبزی را در ظروف جداگانه بریزید و در سبد پیك‌نیك قرار دهید.

سالاد میگو

روش تهیه‌ی سس مایونز سبزی

زرده‌ی تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، اندكی نمك به آن بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا غلیظ شود.

آن‌گاه روغن را قطره قطره بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.

اگر سس بیش از حد غلیظ بود، قدری آب و آبلیمو به آن بیفزائید تا طعم مطبوع‌تری داشته باشد، اكنون فلفل و سبزی‌های معطر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

برچسب ها: سالاد میگوسالاد با پسته شامیطرز تهیه سالاد میگودرست کردن سالاد میگوآموزش سالاد میگومواد لازم سالاد میگو تعداد بازديد: 1426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است