تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی
گوجهفرنگیها را بشوئید، خشك كنید و در ظرف در داری نگه دارید. آنگاه مواد میانی را فراهم كنید و هر كدام را در شیشههای در داری جداگانه بریزید. هنگام مصرف، درون گوجهفرنگیها را خالی كنید و به دلخواه سه نوع سس پیشنهادی را داخلشان بریزید.
روش تهیهی سس تارتار
زیتونها را خرد كنید و همراه با آبلیمو، پوست لیمو و پیازچه در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس مایونز را بیفزائید و نمك و فلفل بزنید.
روش تهیهی سس آووكادو
آووكادو را در ظرف مناسبی بریزید، سس تبسكو، روغن زیتون و آبلیمو را بیفزائید و آووكادو را با چنگال پوره كنید. آنگاه به میزان كافی نمك و فلفل به آن بزنید.
روش تهیهی سس پنیر
پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خرد كنید. آنگاه پیازچه و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آبلیمو، روغن زیتون، نمك و فلفل را درون سس بریزید و خوب هم بزنید.