Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

سالاد مرغ ویتنامی

سالاد مرغ ویتنامی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن بادام زمینی یك‌چهارم پیمانه

 

سركه بالزامیك یك‌چهارم پیمانه

 

پوست لیموترش رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب لیموترش یك‌چهارم پیمانه

 

فلفل قرمز بدون تخم و ریز خردكرده 2 عدد

 

سیرله كرده 2 حبه

 

شكر2 قاشق سوپخوری

 

نعنا خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

گشنیز خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

كلم پیچ خردكرده 500 گرم

 

هویج رنده‌كرده 2 عدد درشت

 

فیله مرغ پخته و خردكرده 500 گرم

 

پیازچه خردكرده 6 ساقه

 

بادام زمینی برشته و خردكرده یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روغن، سركه، پوست لیمو، آبلیمو، فلفل، سیر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كاملاً مخلوط نمائید. آن‌گاه نعنا و نیمی از گشنیز را به سس بیفزائید.

سپس كلم پیچ، هویج و مرغ را در سس فراهم كرده، بریزید و مخلوط كنید. حالا سالاد را در ظرف‌های مخصوص سالاد بریزید و رویش را با پیازچه، بادام‌زمینی و باقیمانده گشنیز تزئین كنید.

یادآوری: اگر روغن بادام‌زمینی در دسترس نبود می‌توانید از روغن زیتون استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیسرور چاووشیسالاد مرغ ویتنامیآشزی با مرغ تعداد بازديد: 1571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است