آشپزباشي- سرور چاووشی
لوبیا چشم بلبلی را 3-4 ساعت بخیسانید، آبش را دور بریزید و بپزید، آنگاه در صافی بریزید.
حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.
سپس ژامبون را بیفزائید و تفت دهید. اكنون باقلا را بپزید و در صافی بریزید.
اینك باقلا، ژامبون، لوبیا چشمبلبلی، پیاز قرمز، فلفل دلمهایها، گوجهفرنگیهای نصفكرده، ریحان، نعنا، جعفری و پنیر پارمسان را در كاسه سالادخوری بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه سس فراهمكرده را رویش بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس
همه مواد را با هم مخلوط كنید، در شیشهای بریزید و خوب تكان دهید.