گروه آشپزی
روی هر نان قدری پوره لوبیا چیتی بمالید و كاهو، تخممرغ، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، پیاز، پنیر و مخلوط خامه و آبلیمو را روی آن بریزید. نانها را رول كنید. با چاقوی ارّهای هر رول را به دونیم تقسیم كنید و در بشقاب مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیه پوره لوبیا چیتی با سس؛ ابتدا لوبیا چیتی را بپزید. آن را آبكش كنید كمی روغن زیتون در تابه بریزید، 2 قاشق سوپخوری سس گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید لوبیا چیتی را اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید، سپس لوبیا را پس از خنك شدن پوره كنید. البته میتوانید از كنسرو لوبیا چیتی در سس نیز استفاده كنید.