روشتهیه
ابتدا ران مرغ را آبپز کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را به تکههای باریک و کوچک تقسیم کنید. کاهو را بعد از شستن و آبکشیدن داخل بشقاب به شکل دایره بچینید به طوری که تمام بشقاب را بپوشاند. بعد مرغ سرد شده را وسط بشقاب قرار داده و سس مرغ را روی آن پخش کرده و خیار ورقه شده را روی سس بریزد.
طرز تهیه سس:
به ترتیب شویو، میسو، شکر، روغن کنجد، ترهفرنگی و شوگا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد جذب هم شوند.
نکته:
شوگا Shoga همان زنجبیل ژاپنی است.
شویو، سویا سس رقیق ژاپنی است که از لوبیای سویا و غلاتی مثل جو یا گندم که به صورت طبیعی تبخیر شده است تهیه می شود./ شورای سردبیری
میسو نوعی طعمدهنده ژاپنی است که در صورت عدم دسترسی به آن میتوانید از سویاسس استفاده کنید.