آشپزباشی
فیله گوساله را از طول به قطعات 220 گرمی ببرید. آنگاه به مدت 2 ساعت در مخلوط سویا سس، سس ووسترشایر و روغن زیتون بخوابانید. سپس هر قطعه را روی تخته گوشت قرار دهید و بكوبید تا به قطر 10 سانتیمتر پهن شود. اكنون ادویهها را با هم مخلوط كنید و هر دو طرف فیله را روی آن بفشارید تا كاملاً به مواد آغشته شود و ادویه به سطح گوشت بچسبد.
حالا تابه چدنی را داغ كنید و شاتوبریان را، به مدت 7 تا 10 دقیقه روی آن بریان كنید. سپس در بشقاب قرار دهید و اطرافش را با سبزی پخته تزئین كنید.