Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

سینه مرغ سوخاری كنجدی

سینه مرغ سوخاری كنجدی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سینه مرغ چرخكرده 1 عدد

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای رنده‌كرده  1 عدد

 

نمك و فلفل قرمز، سیاه و سفید به مقدار لازم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

نان برشتی (تست) 10 عدد

 

كنجد به مقدار لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سینه مرغ چرخكرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای، نمك، فلفل و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید. حالا مخلوط آماده را روی نان‌های تست بمالید و رویشان كنجد بپاشید. اینك نان‌ها را در سینی مخصوص فر بچینید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه برشته كنید. آن‌گاه همراه با سس كچاپ میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغمرغآشپزباشیمرضیه مرشدیمرغ سوخاریسینه مرغ سوخاری كنجدیسینه مرغمرغ کنجدی تعداد بازديد: 1256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است