آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری، بهارت و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید.
سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید. اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.
یادآوری1: در لبنان این پیش غذا را با ماست میل میكنند.
یادآوری2: توجه داشته باشید كه باید یك لایه بسیار نازك از مواد روی نان پهن شود.