Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

صْفیحه

صْفیحه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 1 كیلوگرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت

 

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 1 عدد درشت

 

دانه صنوبر یا خلال بادام  سه‌چهارم پیمانه

 

رب انار 2-3 قاشق سوپخوری

 

جعفری ریز خرد كرده یك‌دوم پیمانه

 

بهارات 2 قاشق چایخوری

 

نمك 1-2 قاشق چایخوری

 

نان پیتا 8 عدد

 

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزان لازم

 

پودر فلفل قرمز تند به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوشت، پیاز، گوجه فرنگی، دانه صنوبر، رب انار، جعفری، بهارت و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. روی نان پیتا روغن زیتون بمالید و قدری از مخلوط فراهم كرده، رویش بریزید.

سپس قدری آرد روی مواد بپاشید تا آب نیندازد. حالا صفیحه را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید. اكنون صفیحه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و رویش فلفل قرمز و دانه صنوبر بپاشید.

یادآوری1: در لبنان این پیش غذا را با ماست میل می‌كنند.

یادآوری2: توجه داشته باشید كه باید یك لایه بسیار نازك از مواد روی نان پهن شود.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشتغذای لبنانیآشپزباشیاعظم گلزارمنشصْفیحهآموزش صْفیحهطرز تهیه صْفیحهمواد اولیه صْفیحهانواع صْفیحهدستور صْفیحه تعداد بازديد: 1271 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است