روشتهیه
پياز، جعفري، سير رنده شده، يك عدد تخم مرغ، ادويه، فلفل قرمز، فلفل سياه و نمك، زيره، آرد را به گوشت اضافه كرده خوب مخلوط كنيد، سيبزمينيها را پوست گرفته به ضخامت 1 سانتيمتر و به شكل دايره برش دهيد. سپس هر تكه را دوباره از وسط برش داده به طوري كه از هم جدا نشود(مطابق شكل) سپس در آب ولرم و نمك به مدت نيم ساعت بخوابانيد (جهت نرم شدن) داخل سيبزمينيها را از مخلوط گوشت پر كنيد. 1 عدد تخم مرغ را خوب بزنيد با كمي نمك و ادويه آن را مزهدار كرده، سيب زميني را ابتدا در تخممرغ زده و سپس در پودر نان غلطانده و در روغن فراوان و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ كنيد. دقت كنيد اگر حرارت زياد باشد سيبزميني و گوشت داخل آن پخته نميشود. اگر به هر دليلي سيبزميني خوب سرخ نشده بود ميتوانيد آن را به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد.