Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سیب زمینی شکم پر عربی

سیب زمینی شکم پر عربی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پياز نگيني شده...................نصف پيمانه

جعفري خرد شده................. 4/1 پيمانه

سير................. 2 تا 3 حبه

تخم مرغ..................2 عدد

ادويه دلخواه..................... به مقدار لازم

نمك، فلفل قرمز و فلفل سياه.................... به مقدار دلخواه

زيره سیاه..................1 قاشق چايخوري

آرد.................1 قاشق سوپخوري

گوشت چرخ كرده..................200 گرم

سيب زميني...................به مقدارلازم

پودر نان و روغن.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

پياز، جعفري، سير رنده شده، يك عدد تخم مرغ، ادويه، فلفل قرمز، فلفل سياه و نمك، زيره، آرد را به گوشت اضافه كرده خوب مخلوط كنيد، سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته به ضخامت 1 سانتي‌متر و به شكل دايره برش دهيد. سپس هر تكه را دوباره از وسط برش داده به طوري كه از هم جدا نشود(مطابق شكل) سپس در آب ولرم و نمك به مدت نيم ساعت بخوابانيد (جهت نرم شدن) داخل سيب‌زميني‌ها را از مخلوط گوشت پر كنيد. 1 عدد تخم مرغ را خوب بزنيد با كمي نمك و ادويه آن را مزه‌دار كرده، سيب زميني را ابتدا در تخم‌مرغ زده و سپس در پودر نان غلطانده و در روغن فراوان و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ كنيد. دقت كنيد اگر حرارت زياد باشد سيب‌زميني و گوشت داخل آن پخته نمي‌شود. اگر به هر دليلي سيب‌زميني خوب سرخ نشده بود مي‌توانيد آن را به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد.

برچسب ها: سیب زمینیطرز تهیهغذای عربیسیب زمینی شکم پرسیب زمینی شکم پر عربی تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است