آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را بخارپز کنید. آنگاه در صافی بریزید و پس از خنک شدن آب اضافی آن را بگیرید و اسفناج را ساطوری کنید.
حالا در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت اجاق داغ کنید. سپس سیر، نمک، فلفل و شنبلیله را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.
اینک اسفناج را بیفزائید و 5 دقیقه مخلوط کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس تخممرغها را به آن اضافه کنید و مخلوط نمائید.
اینک سینی فر را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید .
حالا مایه فراهم کرده را روی کاغذی روغنی بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا رولت بپزد.
حالا سینی را از فر در آورید و رولت اسفناج را روی کاغذ روغنی برگردانید و به آرامی رول کنید و صبر کنید تا خنک شود.
حالا کاغذ را از آن جدا کنید. سپس مخلوط پنیر، گردو، هویج، نخودفرنگی و ذرت را روی رولت بریزید و سطح آن را صاف کنید و مجدداً رول کنید.
اکنون در کاغذ روغنی بپیچید و یکساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را برش بزنید و در ظرف مناسبی برای پذیرائی قرار دهید