Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

رولت اسفناج و پنیر

رولت  اسفناج و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

اسفناج تمیز کرده 2 کیلو

کره 50 گرم

سیر له کرده 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

شنبلیله خشک 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده 5 عدد

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

مواد میانی:

پنیر خامه‌ای 400 گرم

مغزگردو و خرد کرده  یک‌دوم پیمانه

هویج خرد کرده 1 عدد کوچک

کنسرو نخودفرنگی یک‌سوم پیمانه

کنسرو ذرت یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

اسفناج را بخارپز کنید. آن‌گاه در صافی بریزید و پس از خنک شدن آب اضافی آن را بگیرید و اسفناج را ساطوری کنید.

حالا در تابه مناسبی کره را بریزید و روی حرارت اجاق داغ کنید. سپس سیر، نمک، فلفل و شنبلیله را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.

 اینک اسفناج را بیفزائید و 5 دقیقه مخلوط کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و مخلوط نمائید.

اینک سینی فر را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید .

حالا مایه فراهم کرده را روی کاغذی روغنی بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا رولت بپزد.

حالا سینی را از فر در آورید و رولت اسفناج را روی کاغذ روغنی برگردانید و به آرامی رول کنید و صبر کنید تا خنک شود.

حالا کاغذ را از آن جدا کنید. سپس مخلوط پنیر، گردو، هویج،‌ نخودفرنگی و ذرت را روی رولت بریزید و سطح آن را صاف کنید و مجدداً رول کنید.

اکنون در کاغذ روغنی بپیچید و یکساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را برش بزنید و در ظرف مناسبی برای پذیرائی قرار دهید

برچسب ها: رولت اسفناجغذای مللانواع رولتآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با اسفناجرولت اسفناج و پنیررولت های خوشمزه تعداد بازديد: 1299 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است