آشپزباشی- انسیه حافظی
سینهی مرغ را با مقداری روغن زیتون، پیاز، نیمی از سیر، سركه، سویاسس، فلفل قرمز و نمك، آغشته كنید تا مزهدار شود.
در تابهی مناسبی، كره، باقیماندهی سیر، گوجهفرنگی، فلفل، دارچین، رازیانه و برگبو را بریزید، روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود.
اكنون در سینی فر(تاون)، كاغذ آلومینیوم قرار دهید، سینهی مرغ را رویش بگذارید و مواد را در زیر پوست آن بگنجانید.
حالا اطراف كاغذ آلومینیوم را جمع كنید.
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینهیمرغ را به مدت تقریبی یك ساعت در آن بپزید.
اینك كاغذ را باز نمائید و صبر كنید تا مرغ، برشته شود.