آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بادمجان ها را در روغن زیتون سرخ کنید و کنار بگذارید.
آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشید و بادمجان و فلفل دلمه ای را یکی در میان کف قالب بچینید و نیمی از مخلوط پنیر خامه ای و سبزیجات را روی آن بریزید و صاف کنید.
حالا ورقه های ژامبون،لایهای از بادمجان،فلفل،فیلۀ ماهی و باقیماندۀ پنیر و در نهایت بادمجان و فلفل را بگذارید و لبههای سلفون را روی مواد بکشید و قالب را یک شب در یخچال قرار دهید.
اینک گراتن را از قالب بیرون بیاورید ودر ظرف مناسب پذیرائی آن را سرو نمائید.