Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

پاستا با مرغ دودی

پاستا با مرغ دودی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا  750 گرم

 

مرغ‌ دودی و بدون پوست خردكرده  (یك‌ونیم كیلوگرم)

 

آب مرغ 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه  250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

پیازچه خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس كره

 

كره نرم 125 گرم

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

پاستا را در قابلمه مناسبی، با آب جوش بپزید. آن‌گاه، آب اضافی‌اش را جدا كنید و درپوشی رویش بگذارید تا گرم بماند. حالا تابه نچسبی را با حرارت ملایم گرم كنید و بعد تكه‌های مرغ را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید. آن‌گاه آب مرغ، خامه، پیازچه و كمی فلفل سیاه به آن بیفزائید و پس از جوشیدن،‌ آن‌ها را به مدت 2 دقیقه بپزید. اینك برای پذیرائی، پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و از مایه مرغ و سس كره، روی آن بریزید.

روش تهیه سس كره

كره، سیر و آبلیمو را در كاسه مناسبی بریزید و خوب با هم تركیب كنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیمرغ دودیآشپزباشیپاستا با مرغ دودیپاستا با مرغآشپزی با مرغ دودیتهیه پاستا با مرغ دودی تعداد بازديد: 1394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است