آشپزباشی
پاستا را در قابلمه مناسبی، با آب جوش بپزید. آنگاه، آب اضافیاش را جدا كنید و درپوشی رویش بگذارید تا گرم بماند. حالا تابه نچسبی را با حرارت ملایم گرم كنید و بعد تكههای مرغ را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید. آنگاه آب مرغ، خامه، پیازچه و كمی فلفل سیاه به آن بیفزائید و پس از جوشیدن، آنها را به مدت 2 دقیقه بپزید. اینك برای پذیرائی، پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و از مایه مرغ و سس كره، روی آن بریزید.
روش تهیه سس كره
كره، سیر و آبلیمو را در كاسه مناسبی بریزید و خوب با هم تركیب كنید تا صاف و یكدست شود.