آشپزباشی - شهلا سيفپور:
روشتهیه
برنج را آبكش و دم كنيد. بعد فيلهي گوساله را قيمهاي خرد كنيد. آنگاه سير، پيازو موسير را همراه با فلفل دلمهايها، پيازچه و قارچ، در روغن تفت دهيد. گوشت را نيز بيفزائيد و با هم تفت دهيد. سپس نخود فرنگي، نمك، فلفل، نمك چيني، زنجفيل و سويا سس را اضافه كنيد. بعد تخممرغها را با چنگال بزنيد، در روغن سرخ كنيد و بعد خرد كنيد و با مواد مخلوط نمائيد. در پايان، برنج پخته را نيز در روغن تفت دهيد و همهي مواد را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.