آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در قابلمهی مناسبی، آلبالو، آب پرتقال، فلفل دلمهای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود.
حالا قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سُس سرد شود.
سپس گردو، آب و پوست لیمو، پوست پرتقال و نمك را به سُس بیفزائید و كمی هم بزنید تا مخلوط شود.
این سس را، به مدت یك هفته میتوانید در یخچال نگهدارید.
اكنون سینهی مرغ را ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و كنار بگذارید. پنیر را نیز 4 قسمت كنید.
حالا هر قسمت از مرغ چرخكرده را در كف دست پهن كنید، نمك و فلفل بزنید، مقداری از پنیر داخل آن بگذارید و اطرافش را ببندید و به صورت برگر در آورید.
آنگاه روی سینی گریل یا در روغن سرخ كنید و با نان و سس آلبالو میل كنید.