طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمهای خرد كنید و به همراه پیاز و روغن روی حرارت قرار دهید تا تفت بخورد و كمی سرخ شود. سپس 2 لیوان آب به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید گوشت بپزد. حالا گوجهفرنگیها را خرد كنید و در گوشت بریزید تا بپزند و آب گوشت كشیده شود. در پایان، مقداری نمك و فلفل به گوشت اضافه نمایید و كنار بگذارید.
بادمجانها را كباب كنید و پوست آنها را بگیرید و خرد نمایید. در ظرفی جداگانه آرد را به همراه كمی روغن تفت دهید. سپس بادمجانها را به آرد بیفزایید و هم بزنید. اكنون شیر را اضافه كنید تا غلیظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه نمایید. پنیر موزارلا را در بادمجانها بریزید و شعله را خاموش كنید. بادمجان را در دیس بكشید و گوشت پخته را روی آن بریزید. در پایان جعفری خردشده را روی غذا بپاشید.