Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

پادتای رشته سرخكرده‌ی تایلندی Phad Thai

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 شكر...............  یك چهارم پیمانه

سس سویا  ............3قاشق سوپخوری

سس تمر هندی ترش  .................  یك‌چهارم پیمانه

روغن مایع  ...............  یك‌دوم پیمانه

توفو ..............60 گرم

پیاز رنده‌كرده ............  3 قاشق سوپخوری

تربچه‌ی رنده‌كرده ................ 3 قاشق سوپخوری

میگو ..............200 گرم

نودل برنجی تایلندی...............150 گرم

تخم‌مرغ .............3 عدد

پیازچه............ 3 ساقه

جوانه‌ی ماش ............200 گرم

بادام‌زمینی كوبیده ............ 6 قاشق سوپخوری

میگوی خشك............ 3 قاشق سوپخوری

پودر چیلی ............ 1 قاشق چایخوری

لیموترش............... 1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسه‌ی كوچكی كنار بگذارید. آن‌گاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشته‌ها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید. حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیه‌ی روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانه‌ی ماش، بادام‌زمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.

 

یادآوری: توفو نوعی پنیر است.

برچسب ها: سس سویاپادتای تایلندیرشته سرخ شده تایلندی با میگوتوفوطرز تهیه پادتای تایلندیسس تمبر هندی تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است