Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

كانِلونی

كانِلونی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن  1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد

 

گوشت چرخكرده  450 گرم

 

سیر له كرده  1 حبه

 

سبزی‌های خشك معطر  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

آب گوشت یك‌دوم پیمانه

 

تخم مرغ 1 عدد

 

سوسیس ریز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

پودر نان سفید  3 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمزان  150 گرم

 

كانِلونی  18 عدد

 

سس بشامل  1 لیتر

 

شامل: 50 گرم كره، 50 گرم آرد و 900 میلی‌لیتر شیر

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

 

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده  1 عدد

 

هویج خرد كرده نصف یك عدد

 

كرفس خرد كرده 1 شاخه

 

سیر له كرده 1 حبه

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  400 گرم

 

ریحان خردكرده  چند برگ

 

آویشن  یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- بهناز بهنام

 

در تابه مناسبی، روغن و پیاز را بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. گوشت و سیر را اضافه كنید و سبزی‌های معطر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه كنید، درِ آن را ببندید و به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود.

تخم مرغ، سوسیس، پودر نان و 1 قاشق سوپخوری از پنیر پارمزان، نمك و فلفل را به مایه گوشت بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. كانلونی را با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید.

در یك ظرف نسوز مناسب، یك لایه سس گوجه فرنگی بریزید. كانلونی‌ها را با قاشق چایخوری از مخلوط گوشت پر كنید و روی سس بچینید (فقط یك لایه). بقیه سس گوجه را روی كانلونی‌ها بریزید و روی سس گوجه را، با بشامل بپوشانید و بقیه پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

فر (تاون) را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز، هویج، كرفس، سیر و گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید. ریحان، آویشن، نمك و فلفل را بیفزائید و آن را به مدت 30 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید. سپس آن را میكس كنید. حالا سس آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیبهناز بهنامكانِلونیروش تهیه كانِلونیمواد لازم كانِلونیتهیه كانِلونی تعداد بازديد: 1237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است