آشپزباشی- بهناز بهنام
در تابه مناسبی، روغن و پیاز را بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. گوشت و سیر را اضافه كنید و سبزیهای معطر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه كنید، درِ آن را ببندید و به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود.
تخم مرغ، سوسیس، پودر نان و 1 قاشق سوپخوری از پنیر پارمزان، نمك و فلفل را به مایه گوشت بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. كانلونی را با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید.
در یك ظرف نسوز مناسب، یك لایه سس گوجه فرنگی بریزید. كانلونیها را با قاشق چایخوری از مخلوط گوشت پر كنید و روی سس بچینید (فقط یك لایه). بقیه سس گوجه را روی كانلونیها بریزید و روی سس گوجه را، با بشامل بپوشانید و بقیه پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
فر (تاون) را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز، هویج، كرفس، سیر و گوجهفرنگی را در آن تفت دهید. ریحان، آویشن، نمك و فلفل را بیفزائید و آن را به مدت 30 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید. سپس آن را میكس كنید. حالا سس آماده مصرف میباشد.