Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

چامین گوشت و سبزیجات (چین)

چامین گوشت  و سبزیجات (چین)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

فیله گوساله   ..............  300 گرم

روغن زیتون .........    2 قاشق سوپخوری

هویج  ...........   100 گرم

كرفس  .............   100 گرم

كلم برگ سفید ...........    100 گرم

فلفل دلمه‌ سبز، زرد و قرمز   ...........  هر كدام نصف عدد

قارچ  ..........   300 گرم

پیاز  ...........   1 عدد

سویا سس  ...........   نصف پیمانه

نمك و فلفل ..........    به مقدار لازم

نشاسته ذرت  ...........   1 قاشق سوپخوری

آب   ..........  نصف پیمانه

طرز تهیه :

 فیله گوساله را به صورت خلالی خرد كنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. سپس هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. حالا آن را به صورت كبریتی یا خلالی خرد نمایید. كرفس را نیز به صورت كبریتی و هم‌اندازه هویج‌ها خرد كنید و روی حرارت بگذارید تا تفت بخورد. آنگاه كلم برگ و فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت كبریتی خرد نمایید و تفت دهید.

 

سپس قارچ‌ها را خلال كنید و بیفزایید و با این مواد تفت دهید. اكنون پیاز را خلالی خرد نمایید و  تفت دهید. آنگاه سویا سس را به همراه كمی نمك و فلفل تركیب نموده، با این مواد مخلوط كنید. در پایان، نشاسته ذرت را در آب حل نمایید و در مخلوط سبزیجات بریزید و منتظر بمانید تا آب سبزیجات كمی لعابدار شود.

 

*این غذا بهتر است در ظرف‌های مخصوص غذای چینی به نام وك تهیه شود.

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیسس سویاچامینغذاهای چینیچامین گوشت و سبزیجاتطرز تهیه چامیننشاسته ذرت تعداد بازديد: 1109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است