آشپزباشی - کیان رنجبر
در تابه مناسبی کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه تخممرغ را در تابه بریزید، نیمهپز کنید و کنار بگذارید.
حالا سینه مرغ را به همراه سس سویا و فلفل قرمز مزهدار کنید.
سپس آن را گریل کرده و خرد کنید.
اینک پیاز، هویج، پیازچه، فلفل دلمهای و سیر را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم شود.
سپس نودل برنج را با قدری روغن در تابه تفت دهید، سس سویا، نمک دریا، فلفل قرمز، کاری، میگو و نخود فرنگی را افزوده و مخلوط کنید.
حالا فیله مرغ، تخممرغ و سبزیجات را به مواد فراهم کرده افزوده و خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.