تحریریه ماهنامه آشپزباشی – نفیسه قنبری
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. روغن زیتون، سركه بالزامیك و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه نان باگت را از درازا نصف كنید و به گونهای در سینی فر بچینید كه قسمت برش خورده رو قرار بگیرد. سپس روی نانها را با پنیر بپوشانید و برشهای گوجهفرنگی را رویش بچینید.
حالا مخلوط سركه و سیر را با قلممو روی گوجهفرنگیها بمالید و بروسكتا را 10دقیقه، در فر قرار دهید. اكنون بروسكتا را برای پذیرائی در بشقاب بچینید، رویش نمك و فلفل بپاشید و با ریحان بیارائید.