آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در قابلمه مناسبی آب کنید. آنگاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.
حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادامها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس هویج، گل کلم، کدو و نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
اینک برنج، ماست و به میزان کافی آب را بیفزائید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم بپزید و آبش کشیده شود.
اینک بریانی را به مدت 30 دقیقه دم کنید.