آشپزباشی - سعید قاسمی
روش تهیه
تمامی مواد را با مرغ مخلوط کنید. آنگاه یک یا دولایه ورق آلومینیومی را روی سطح میز کار قرار دهید و با مقداری روغن سطح آن را چرب کنید.
سپس مخلوط مرغ را روی آن پهن کنید و با بلند کردن ورقه آلومینیومی از یک طرف شروع به رول کردن مرغ کنید.
وقتی کار رول کردن تمام شد، هر دو طرف آن را به شکل شکلاتی ببندید و به مدت 40 دقیقه در آب درحال جوش بیندازید تا پخته شود.
اینک پاته را از آب جوش خارج کنید، از درون کاغذ آلومینیوم بیرون بیاورید و بصورت حلقهای برش بزنید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید از همان موادی که با مرغ مخلوط کردهاید همانند شکل به عنوان مواد میانی هم استفاده کنید.