آشپزباشی- فاطمه درویش
پیاز را در تابه بریزید و قدری هم بزنید تا گرم شود. آنگاه روغن زیتون را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
سپس فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. حالا جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اكنون سیر و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی نانها بمالید و آنها را تست كنید.
اینك نانهای گرم را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و مخلوط گوجهفرنگی و فلفل را روی آنها بریزید و یك عدد تخممرغ عسلی رویشان بگذارید و با پاپریكا بیارائید.