Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

پاستا فاگیولی

پاستا فاگیولی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاستا 500 گرم

سیر له کرده    2 عدد

کره   50 گرم

لوبیا قرمز پخته 200 گرم

خامه 200 گرم

نمک  و فلفل سیاه   به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی   یک قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان به میزان دلخواه

آشپزباشی - کیان رنجبر

روش تهیه

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید.

نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود.

سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.

برچسب ها: آشپزی مللآشپزباشیکیان رنجبرغذای راحتپاستا فاگیولیطرز تهیه انواع پاستامواد لازم برای تهیه پاستا فاگیولیطرز تهیه پاستا فاگیولیغذای ساده و خوشمزه تعداد بازديد: 1137 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است