Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سوپ میگو

سوپ میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز خرد كرده 2 عدد

 

كرفس خردكرده 3 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خردكرده 2 عدد

 

سیر رنده‌كرده  2 حبه

 

كره 50 گرم

 

شیر 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

آب گوجه‌فرنگی 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

میگو 300 گرم

 

شوید خردكرده 2-3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

 

آبلیمو به میزان لازم

آشپزباشی

 

پیاز، كرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در مقداری كره تفت دهید تا نرم شوند.

آنگاه شیر را بیفزائید و صبر كنید تا سبزی‌ها بپزند.

سپس آرد را در باقیمانده‌ی كره تفت دهید و به سوپ اضافه كنید.

حالا آب گوجه‌فرنگی، میگو و شوید را بیفزائید و بگذارید میگو بپزد.

بعد نمك، فلفل و آبلیمو را درون سوپ بریزید و آن را برای پذیرائی در كاسه‌ی سوپخوری بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپسوپ و آشپیش غذاسوپ میگوآشپزباشی تعداد بازديد: 1252 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است