Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

بلدرچین با سس انبه

بلدرچین با سس انبه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پیاز ریز خرد کرده 200 گرم

روغن به میزان لازم

سیر له کرده 2 عدد

آرد 1 قاشق سوپخوری

آب انبه 400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیموترش 1 عدد

سس خردل 1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل به میزان لازم

بلدرچین 4 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را با قدری روغن تفت دهید، سیر را نیز بیفزائید. آن‌گاه آرد را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا آب انبه را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.

سپس نمک، فلفل، آبلیمو، خردل و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک بلدرچین‌ها را تفت دهید. سپس مخلوط فراهم کرده را روی آن بریزید و اجازه دهید تا بلدرچین بپزد.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرطرز تهیه بلدرچینانواع غذا با گوشت بلدرچینبلدرچین با سس انبهمواد لازم برای تهیه سس انبهطرز تهیه بلدرچین با سس انبه تعداد بازديد: 951 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است