آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا گوشت را به قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید. در تابهی مناسبی روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید تا رنگش قهوهای شود.
سپس گوشت را از روغن جدا كنید. پیاز و سیر را در باقیماندهی روغن تفت دهید، تا پیاز نرم شود. گوشت را اضافه كنید.
آنگاه ساقهی دارچین، فلفلقرمز، نمك، فلفل، عصارهی گوشت و به میزان كافی آب را بیفزائید.
درِ ظرف را بگذارید و صبر كنید تا گوشت بپزد و آب آن كشیده شود.
حالا در ظرف مناسب دیگری، نخود، هویج، كدو، گوجهفرنگی و قدری آب بریزید و صبر كنید تا سبزیها بپزند.
اینك سبزیها را با مواد فراهم شده مخلوط سازید و ساقهی دارچین و فلفل قرمز را از آن خارج كنید و در كنار بلغور، آن را میل نمائید.
روش تهیهی بلغور گندم
ابتدا بلغور را در آب جوش بخیسانید. حالا كره را در ظرف مناسبی بریزید روی حرارت آب كنید. سیر، زیره، تخمگشنیز و زعفران را در آن تفت دهید.
سپس بلغور را بیفزائید و 2 دقیقه هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود.
اینك مواد فراهمشده را داخل چهار قالب به گنجایش 250 میلیلیتر - كه آنها را چربكردهاید - بریزید و خوب بفشارید. اكنون در ظرف مناسبی، آن را برگردانید.