Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

گراتن كلم براكلی

گراتن كلم براكلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سس سفید یك پیمانه

 

كلم براكلی پخته و پوره كرده 350 گرم

 

سینه مرغ پخته و ریش ریش كرده 350 گرم

 

قارچ خرد كرده 250 گرم

 

كره 100 گرم

 

نمك و فلفل و آویشن به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 250 گرم

آشپزباشی- سیما باشی زاده

 

در ظرف نسوز چربكرده‌ای، مقداری سس سفید بریزید. بعد كلم براكلی را روی آن بدهید و صاف كنید. سپس مرغ ریش‌ریش كرده را رویش بپاشید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید. اكنون باقیمانده سس سفید را روی قارچ بریزید.

در پایان، پنیر را نیز روی مواد بپاشید و كاملاً صاف كنید. حالا گراتن را به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و روی آن طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیکلم براکلیسیما باشی زادهگراتن كلم براكلیروش تهیه گراتنگراتن کلممواد لازم گراتن كلم براكلی تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است