آشپزباشی
خرده نان و شیر را در كاسهای بریزید، با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه قارچ را در نیمی از كره و 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید. و آرد را بیفزائید و مخلوط را یك دقیقه دیگر تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، شكر و ریحان را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید.
اكنون پیاز، پاپریكا، گوشت، نمك و فلفل را با نان و شیر مخلوط نمائید و از آن 14 عدد كوفتهریزه درست كنید و آنها را در باقیمانده كره و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون سرخ كنید. حالا كوفتهریزهها را به مخلوط قبلی بیفزائید و در ظرف نسوزی بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس پاستا را در آب جوش، نمك و 1 قاشق سوپخوری باقیمانده از روغن زیتون بپزید و در صافی بریزید. اینك پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط كوفتهریزه را به آن بیفزائید و با ریحان تازه تزئین كنید.