آشپزباشی – سرورچاووشی
زردههای تخممرغ، تخممرغ، شكر و حدود یك چهارم قاشق چایخوری نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه دو سینی شیرینی پزی را با كره چرب كنید و در یخچال قرار دهید. حالا پنیر پارمسان، پاپریكا، یكدوم قاشق چایخوری نمك و اندكی فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس خمیر را نصف كنید و هر تكه را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر و به اندازه 15× 30 سانتیمتر، باز كنید. حالا روی خمیرها تخممرغ بمالید و از مخلوط پنیر پارمسان رویشان بپاشید.
اكنون روی پنیر وردنه بكشید تا به خمیر بچسبد. اینك دو طرف طول خمیر را تا وسط تا كنید و رویش تخممرغ بمالید و دوباره دو طرف خمیر را روی هم بیاورید.
خمیرها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید، حالا خمیر را به ضخامت نیمسانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و پالمرز را به مدت تقریبی 8 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
سپس آنها را روی پنجره سیمی خنك كنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید به مایه پنیر 30 گرم گوجهفرنگی خشك و خردكرده نیز بیفزائید.