آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تفت داده شود.
حالا پیازداغ، آویشن، فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را افزوده و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس ظرف مناسبی را با 3 قاشق سس سفید آغشته کنید و نیمی از کدوها را در کف ظرف قرار دهید.
اینک به ترتیب نیمی از مایه گوشتی، پنیر موزارلا و سس سفید را روی سطح گوشت بریزید و مجدداً باقیمانده کدو را رویش قرار دهید.
حالا باقیمانده گوشت را ریخته، پنیر و سس سفید را اضافه کنید و پنیر پارمسان بریزید. و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.