Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

گراتن‌کدو سبز

گراتن‌کدو سبز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده  450 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

پیازداغ 3 قاشق چایخوری

پودر آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای یک عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوی

سس سفید یک‌پیمانه

کدو سبز حلقه‌‌ای خرد کرده و تفت داده 3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 250 گرم

پنیر پارمسان 80 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تفت داده شود.

حالا پیازداغ، آویشن، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس ظرف مناسبی را با 3 قاشق سس سفید آغشته کنید و نیمی از کدوها را در کف ظرف قرار دهید.

اینک به ترتیب نیمی از مایه گوشتی، پنیر موزارلا و سس سفید را روی سطح گوشت بریزید و مجدداً باقیمانده کدو را رویش قرار دهید.

حالا باقیمانده گوشت را ریخته، پنیر و سس سفید را اضافه کنید و پنیر پارمسان بریزید. و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30  دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیاعظم گلزارمنشگراتن سبزیجاتغذای فرانسویراتن کدو سبزگرات و سوفله تعداد بازديد: 1367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است