آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی مخصوص شیرینی پزی را به اندازهی 23×32 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
كره، آرد و شیر را در تابهی كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
آنگاه نمك و فلفل را به آن بیفزائید و سس را به مدت 3 دقیقه، بپزید. همینكه سس قدری خنك شد، زردههای تخممرغ را به آن اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس پودرپنیر را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سفیدههای تخممرغ را در كاسهی مناسب و بزرگی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا سس را به سفیدههای زده شدهی تخممرغ بیفزائید و با لیسك به آرامی مخلوط كنید تا مایهی رولت فراهم شود.
اكنون دوقاشق سوپخوری كره - اضافی- را در تابهی كوچكی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود.
سپس جعفری، خردهنان، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مخلوط فراهم كرده، خنك شود.
آنگاه این مخلوط را روی سینی دارای كاغذ روغنی، بریزید و با پالت صاف كنید.
مایهی رولت را رویش بریزید و بهطور یكنواخت پهن كنید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه، رولت را بپزید. حال سینی را از فر درآورید و نان را از آن جدا كنید.
گردوی آسیاب كرده را روی یك ورق كاغذ روغنی بپاشید و نان رولت را روی آن قرار دهید و كاغذ روغنی زیر نان را جدا كنید.
اكنون نان رولت را رول كنید. و كنار بگذارید تا خنك شود. همینكه نان خنك شد آن را باز كنید و مایهی میانی را رویش بمالید.
سپس قارچها را روی آن بچینید و دوباره رولت را رول كنید. اینك رولت را به عرض دو سانتیمتر ببرید و با گردو و ریحان بیارائید و برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید.
روش تهیهی مواد میانی
هویج، خامه و كره را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پورهی یكدستی حاصل شود.
آنگاه نمك، فلفل و جوز هندی را بیفزائید و مخلوط كنید. این مایه را گرم نگه دارید.