گروه آشپزی
آرد، پودر سیر و سس خردل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید
تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ، پنیر و مخلوط سبزی را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیمساعت، در یخچال قرار دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه نانها را بپزید. همینكه نان خنك شد، رویش را با ژامبون و پنیر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.