تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ظرف مناسب مایكروویو را تا نیمه آب بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات به مدت 5 دقیقه روشن كنید تا آب بجوشد.
سپس پاستا و نمك را به آن بیفزائید و 8-10 دقیقه با قدرت 80 درصد یا 800 وات پاستا را بپزید و اینك پاستا را در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید و كنار بگذارید.
حالا تخممرغ و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و پنیر خامهای، پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و جعفری را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را درون هر پاستا صدفی بریزید و رویش را با پنیر تزئینی بیارائید و در ظرف مخصوص مایكروویو، كنار هم بچینید.
اكنون پاستا را 10-15 دقیقه در مایكروویو با قدرت 50 درصد یا 500 وات بپزید. اكنون سس را در ظرف پذیرائی بریزید و پاستا را در كنار آن قرار دهید و میل كنید.