آشپزباشی- افسانه ظروفی
آب و روغن را در كاسهای بریزید و آرد را به تدریج به آن بیفزائید تا خمیر شود. (دقت كنید خمیر، زیاد سفت نباشد). آنگاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15دقیقه، در دمای محیط نگهدارید.
سپس هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل نوار درآورید. بعد نوار را دور انگشت اشاره خود بپیچید تا به صورت حلقه درآید. به همین ترتیب حلقههای دیگر خمیر را بسازید. حالا در ظرف مناسبی، روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق داغ كنید و حلقهها را در روغن سرخ نمائید تا طلائی رنگ شوند.
آنگاه آقا گردكها را در صافی بریزید یا روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در كاسه دیگری، پودرشكر و هل را با هم مخلوط كنید و آقا گردك را در آن بغلتانید. اكنون آقا گردك را در ظرف زیبائی بچینید و روی آن را با پسته تزئین كنید.
یادآوری: برای تهیه این شیرینی، حتماً از روغن جامد مرغوب استفاده كنید.