آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا نانهای تست را در سینی مناسب فر بچینید. كره را نیز در ظرفی روی حرارت آب كنید. سیر و شوید را با آن مخلوط سازید و با قلممو روی نانها بمالید.
البته از شوید خشك هم میتوانید استفاده كنید. حالا بوقلمون، نمك، فلفل، تخم گشنیز، خامه و بادام هندی را خوب با هم مخلوط نمائید.
اكنون مقداری از این مخلوط را روی نانها بمالید، به طوری كه تمام سطح نانها را بپوشاند. حالا روی هر نان را با پنیر بپوشانید و در سینی بچینید.
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. سینی را در فر قرار دهید تا پنیر، آب شود و برشته گردد.
و پس از درآوردن سینی از فر، نانها را در ظرف مناسبی بچینید، روی هر نان كمی جعفری بپاشید و با سس گوجهفرنگی میل نمائید.
نكات خواندنی
گوشت سینهی بوقلمون را مثل گوشت سایر پرندگان بپزید. با این تفاوت كه مدت زمان بیشتری برای پخت گوشت بوقلمون لازم است.
برای از بین بردن بوی گوشت بهتر است ابتدا آن را كمی تفت داد و بعد پخت.
گوشت بوقلمون را خرد كنید و با پیاز، كرفس، هویج، جعفری و كمی آب و نمك بپزید. در انتها كمی كره به آن اضافه كنید چون گوشت بوقلمون چربی ندارد.