Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

اردور بوقلمون

اردور بوقلمون

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان تست جو 8 ورق

 

كره 50 گرم

 

سیر له‌كرده 3 حبه

 

شوید خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ی بوقلمون پخته و خردكرده 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

خامه 50 گرم

 

بادام هندی بوداده و خردكرده 100 گرم

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده 150 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا نان‌های تست را در سینی مناسب فر بچینید. كره را نیز در ظرفی‌ روی حرارت آب كنید. سیر و شوید را با آن مخلوط سازید و با قلم‌مو روی نان‌ها بمالید.

البته از شوید خشك هم می‌توانید استفاده كنید. حالا بوقلمون، نمك، فلفل، تخم گشنیز، خامه و بادام هندی را خوب با هم مخلوط نمائید.

اكنون مقداری از این مخلوط را روی نان‌ها بمالید، به طوری كه تمام سطح نان‌ها را بپوشاند. حالا روی هر نان را با پنیر بپوشانید و در سینی بچینید.

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. سینی را در فر قرار دهید تا پنیر، آب شود و برشته گردد.

و پس از درآوردن سینی از فر، نان‌ها را در ظرف مناسبی بچینید، روی هر نان كمی جعفری بپاشید و با سس گوجه‌فرنگی میل نمائید.

نكات خواندنی

گوشت سینه‌ی بوقلمون را مثل گوشت سایر پرندگان بپزید. با این تفاوت كه مدت زمان بیشتری برای پخت گوشت بوقلمون لازم است.

برای از بین بردن بوی گوشت بهتر است ابتدا آن را كمی تفت داد و بعد پخت.

گوشت بوقلمون را خرد كنید و با پیاز، كرفس، هویج، جعفری و كمی آب و نمك بپزید. در انتها كمی كره به آن اضافه كنید چون گوشت بوقلمون چربی ندارد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش اردورانواع اردورآشپزی در فرآشپزی با بوقلمونآشپزباشیاردور بوقلمون تعداد بازديد: 1550 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است