تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
سیبزمینیها را پوست بكنید، خرد كنید، بپزید و كنار بگذارید تا خنك شود. آنگاه كلم، فلفل دلمهایها، كرفس، خیار، پیازچه، جعفری و سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و مخلوط نمائید.
روش تهیه سس: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیه سس فرانسوی؛ 3 قاشق سوپخوری سركه سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، 60 میلیلیتر سس گوجه فرنگی، 60 میلیلیتر روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، نمك و فلفل سفید را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی، حاصل شود.