Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سالاد سیب‌زمینی و كلم

سالاد سیب‌زمینی و كلم

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 500 گرم

كلم رشته‌ای خرد كرده 1 نصفه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 نصفه

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 نصفه

كرفس خرد كرده 1 ساقه

خیار پوست كنده و خرد كرده  1 نصفه

پیازچه خرد كرده  4 ساقه

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس

خامه‌ صبحانه 60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سس مایونز 80 میلی لیتر (یك‌سوم پیمانه)

سس فرانسوی  60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

نمك و فلفل به میزان لازم

سس خردل 1 قاشق چایخوری

نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 

سیب‌زمینی‌ها را پوست بكنید، خرد كنید، بپزید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن‌گاه كلم، فلفل دلمه‌ای‌ها، كرفس، خیار، پیازچه، جعفری و سیب‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و مخلوط نمائید.

روش تهیه سس: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیه سس فرانسوی؛ 3 قاشق سوپخوری سركه سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، 60 میلی‌لیتر سس گوجه فرنگی، 60 میلی‌لیتر روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، نمك و فلفل سفید را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی، حاصل شود.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيآموزش سالادسالاد سیب‌زمینی و كلممواد سالاد سيب زمينيروش تهيه سالاد تعداد بازديد: 1513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است