Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

چيكن آلاكينگ

چيكن آلاكينگ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینه مرغ بدون استخوان ٤ تكه

كره١٠٠ گرم

قارچ ٢٥٠ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز  از هر كدام ١ عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

خامه صبحانه ٢٥٠ ميلي ليتر (یک پیمانه)

زرده تخم‌مرغ ٤ عدد

جعفری و گشنيز خرد کرده  از هر كدام يك قاشق سوپخوری

پيازچه خرد كرده  ٥ ساقه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

مرغ‌ها را مکعبی خرد كنید و كره را در تابه مناسبی بريزيد آنگاه قارچ، فلفل‌های دلمه‌ای، مرغ، نمك و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقيقه تفت دهيد.

سپس خامه را بیفزائید و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و پیوسته هم بزنید.

حالا جعفری، گشنيز و پيازچه را اضافه كنيد و تابه را  از روی حرارت برداريد و در صورت دلخواه همراه با نان‌های ساندویچی میل کنید.

برچسب ها: غذای مللساندویچ مرغآشپزباشیمهدیس رحیمیانفست فودمینی ساندویچغذای فرانسویچیکن آلاکینگمینی ساندویچ های خوشمزهمینی ساندویچ فرانسوی تعداد بازديد: 1893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است