Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كیش مرغ و قارچ

كیش مرغ و قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  125 گرم

 

كره  125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

 

آبلیمو  یك قاشق چایخوری

 

پودر فلفل سفید  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

روغن  به میزان لازم

 

قارچ خردكرده  200 گرم

 

پیازچه خردكرده  100 گرم

مرغ آبپز خردكرده یك دوم سینه مرغ

 

گشنیز تازه  و خردكرده  50 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر  یك‌دوم پیمانه (125میلی‌لیتر)

 

خامه  یك‌دوم پیمانه (125میلی‌لیتر)

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

ابتدا آرد را در ظرفی الك كنید و كره را در آرد خرد نمائید. زرده‌ تخم‌مرغ، آبلیمو و پودر فلفل را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا به شكل خمیر در آید. آن‌گاه به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

بعد روی میز آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز كنید، با قالب گرد قالب بزنید و در ظرف‌های تارت قرار دهید، بعد با چنگال سوراخ كنید و به مدت 10 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر (تاون) بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس از فر خارج كنید تا سرد شود.

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید، قارچ و پیازچه را در آن تفت دهید تا نرم شود. اینك مرغ، و گشنیز را اضافه كنید و این مواد را داخل نان‌های تارت تقسیم نمائید.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها، شیر و خامه را با یكدیگر مخلوط كنیدو آن را روی مواد بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانسیه حافظیآشپز باشیكیش مرغ و قارچکیش مرغکیش قارچروش تهیه كیش مرغ و قارچمواد لازم كیش مرغ و قارچ تعداد بازديد: 2649 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است