آشپزباشی- انسیه حافظی
ابتدا آرد را در ظرفی الك كنید و كره را در آرد خرد نمائید. زرده تخممرغ، آبلیمو و پودر فلفل را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا به شكل خمیر در آید. آنگاه به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد روی میز آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز كنید، با قالب گرد قالب بزنید و در ظرفهای تارت قرار دهید، بعد با چنگال سوراخ كنید و به مدت 10 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر (تاون) بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس از فر خارج كنید تا سرد شود.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید، قارچ و پیازچه را در آن تفت دهید تا نرم شود. اینك مرغ، و گشنیز را اضافه كنید و این مواد را داخل نانهای تارت تقسیم نمائید.
در ظرف دیگری تخممرغها، شیر و خامه را با یكدیگر مخلوط كنیدو آن را روی مواد بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.