تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمهی بزرگ و مناسبی، آب بریزید و نمك را بیفزائید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس فتوچینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه، در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید.
حالا روغن را در تابهی مناسب و بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. اكنون سیر را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.
اینك پورهی گوجهفرنگی را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و چند دقیقه بجوشانید. آنگاه فتوچینی را به پورهی گوجهفرنگی بیفزائید و مخلوط كنید.
غذا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا بیارائید. در صورت دلخواه پاستا را با ماست و سیر میل كنید.