Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

جوجه كباب حلزونی با سس مخصوص در مایكروویو

جوجه كباب حلزونی با سس مخصوص در مایكروویو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر رنده كرده 2 حبه

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

ماست  2 قاشق سوپخوری

 

جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری

 

پیاز خلالی خردكرده  1 عدد

 

فیله مرغ 500 گرم

 

سیخ‌های چوبی  به مقدار لازم

آشپزباشی- شهین کبیری

 

ابتدا در ظرف مناسبی سیر، روغن زیتون، ماست، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و پیاز را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه فیله مرغ را بیفزائید و روی آن را بپوشانید و به مدت 10 ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ، كاملاً مزه‌دار شود. سیخ‌های چوبی را در آب بخیسانید.

سپس فیله را به شكل حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی فرو ببرید و در ظرف نسوزی بچینید. حالا كامبی دستگاه را روشن كنید و مایكروویو را روی قدرت پائین (20 وات) و كانوكشن دستگاه را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بدون درپوش روشن كنید و ظرف را درون دستگاه قرار دهید.

سپس هرازگاهی سیخ‌ها را زیر و رو كنید و از آب باقیمانده، روی جوجه‌كباب بدهید و صبر كنید تا جوجه بپزد و برشته شود. اینك آن را در ظرف مناسبی بچینید و با برنج قالبی و گوجه‌فرنگی تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیجوجه کبابشهین کبیریجوجه كباب حلزونیروش تهیه جوجه كباب حلزونیمواد لازم جوجه كباب حلزونیتهیه جوجه كباب حلزونی تعداد بازديد: 1699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است