آشپزباشی- شهین کبیری
ابتدا در ظرف مناسبی سیر، روغن زیتون، ماست، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و پیاز را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه فیله مرغ را بیفزائید و روی آن را بپوشانید و به مدت 10 ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ، كاملاً مزهدار شود. سیخهای چوبی را در آب بخیسانید.
سپس فیله را به شكل حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی فرو ببرید و در ظرف نسوزی بچینید. حالا كامبی دستگاه را روشن كنید و مایكروویو را روی قدرت پائین (20 وات) و كانوكشن دستگاه را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بدون درپوش روشن كنید و ظرف را درون دستگاه قرار دهید.
سپس هرازگاهی سیخها را زیر و رو كنید و از آب باقیمانده، روی جوجهكباب بدهید و صبر كنید تا جوجه بپزد و برشته شود. اینك آن را در ظرف مناسبی بچینید و با برنج قالبی و گوجهفرنگی تزئین كنید.